FAQ

Vad är Change Day?

Change Day finns som en kanal för förbättringar inom den svenska hälso- och sjukvården och omsorgen. Det är en internationell rörelse med målet att förverkliga potentialen som finns hos individer och grupper.

Att förändra stora organisationer och samhällen är ett arbete som måste få ta tid. Detta måste börja inifrån, från patienten till sjuksköterskan till läkare till politiker. Genom att lämna ett löfte om att göra något bättre kan alla bidra!

 

Hur lämnar jag ett löfte?

Du kan antingen gå via startsidan och klicka på den gröna ”lämna ett löfte” knappen som finns långt upp på sidan. Ett annat alternativ är att gå in på ”lämna ett löfte” som finns i menyn längst upp på sidan.

Vilken av de här vägarna du än väljer så kommer du till sidan där du fyller i alla dina uppgifter och skriver in ditt löfte.

(Lag om ansvar för elektroniska anslagstavlor)

 

Hur vet jag att mitt löfte har gått igenom?

Du kommer att få en bekräftelse när ditt löfte har tagits emot. Ditt löfte publiceras direkt på startsidan och kan hittas under fliken ”Löften”.

 

Hur sprider jag changeday.se?

Längst ner på sidan finns 3 delningsmöjligheter. Du kan dela via Facebook, Twitter eller Instagram eller varför inte alla tre.

Du kan även använda haschtagen #changedayse för att synas i vårt flöde. Du kan ladda ner logon och bilder under ”Stöd Change Day”

 

Kontakta oss:

Du når oss via Facebook eller Twitter! Se länkarna längst ner på varje sida!

Om du vill stödja Change Day kan du kontakta Helena Conning helena.conning@vinnvard.se

 

Hitta Change Day där ute